Mikz App. voor ouders

Mikz App. voor ouders

Spelregels ouderportaal

Om het gebruik van het ouderportaal voor iedereen plezierig te houden, hebben we een aantal spelregels opgesteld en wij verzoeken alle ouders om zich aan deze spelregels te houden:  

  • De mogelijkheid berichten naar de groep te sturen met het ouderportaal is bedoeld voor het uitwisselen van berichten met een lage prioriteit, bijvoorbeeld als u bent vergeten iets kleins te melden bij de overdracht of als u een andere, niet dringende, vraag of opmerking heeft. De medewerkers op de groep zullen regelmatig de berichten op het ouderportaal bekijken, maar dit doen zij zeker niet de hele dag door. Het kan dus een paar uurtjes duren voordat u een reactie krijgt, houd daar rekening mee.
  • De berichten die u via het ouderportaal uitwisselt gaan rechtstreeks naar de groep. Uw vragen m.b.t. facturatie, planning etc. kunt u via de oude vertrouwde weg doen.
  • De foto’s die u op het ouderportaal ziet, kunt u ook downloaden voor eigen gebruik. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling dat u foto’s met daarop groepsgenootjes van uw kind gebruikt op social media zoals Twitter en Facebook.
De App. onthoudt de gebruikersnaam en wachtwoord, waardoor u altijd snel toegang heeft tot de laatste foto’s, berichten en stukjes in het schriftje. 
 

Wij zijn heel benieuwd naar uw reacties, tips en ideeën. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van het bovenstaande? Stel ze gerust via vragen@mikz.nl 

                   

Geplaatst op: 18-07-2014